Loading...

Zomerkamp Waspik

Het weekje back-to-basic laat kinderen ervaren waar het echt om gaat: plezier maken zonder telefoon en internet.

Brabants Dagblad
Het Zomerkamp wordt elk jaar georganiseerd voor de Waspikse jeugd van 9 t/m 16 jaar (v.a. groep 5 van de basisschool t/m klas 4 van het voortgezet onderwijs), en vindt plaats in de eerste week van de schoolvakantie. Gedurende de week wordt er gekampeerd en deelgenomen aan allerlei activiteiten.
De oudste groep (15-16 jaar) gaat een paar dagen op trektocht, wat betekent dat er een aantal nachten wordt overnacht op een andere locatie en er een goed gevuld programma wordt afgewerkt buiten het kampterrein. Lijkt dit jou een goede start van de vakantie? Dan moet je zeker mee gaan!!

Wat kun je zoal verwachten

Nachtspel

Eigenlijk is het al lang tijd om onder de wol te kruipen en schaapjes te tellen, maaaar.. mooi niet! In het bos staat een spannend spel te wachten en wie weet zit er stiekem nog wel wat in de bosjes verstopt.....

Dropping

Je bent overgeleverd aan je eigen richtingsgevoel en dat van jouw groepsgenoten als je midden in de nacht afgezet wordt op een onbekende plek. Wordt het kilometers afzien met blaren zo groot als bloemkolen of kom jij huppelend over de finish? (voor groep 3 en 4)

Survival

Klimmen, klauteren, modder van je neusharen tot onder de nagel van je kleine teen.. Je uithoudingsvermogen wordt aardig op de proef gesteld bij de survival! Je legt een spannend parcours af met hilarische gebeurtenissen als gevolg!

Spooknacht

Hans en Griezeltje, Bloedkapje, Schreeuwwitje.. Het zijn zo maar een paar willekeurige bloeddorstige, angstaanjagende figuren die zich vorig jaar in het bos verscholen hielden.. Durf jij het aan om ze te trotseren?!

Zeskamp

Haal je spierballen uit je koffer, trek je conditie uit zijn luie stoel en laat vooral je teamspirit niet in de tent liggen! Bij de zeskamp komen deze namelijk goed van pas bij alle knotsgekke spellen die aan bod komen!

Varieté

Heb jij een grandioos talent zoals jongleren met pratende kroketten, tegelijkertijd zittend op een vliegend tapijt? Dan ben je aan het juiste adres bij de variete, dus grijp je kans! Een hele middag entertainment ten top!